Het blijft gewoon altijd een leuk idee en een heel bijzonder geschenk. Stel dat iemand jarig is die u dierbaar is of dat iemand afscheid neemt van het werk en jarenlang uw collega was. In dergelijke gevallen is het leuk om een B cadeau te doen. Het liefst met gravure, want dit is ook prima op een Parker pen mogelijk.

Zo laat u zien dat u echt om iemand geeft en iemand waardeert

Vooropgesteld, alleen al door het aanbieden van een Parker pen laat u zien dat u echt om iemand geeft of bedankt u echt iemand voor bewezen diensten. Een pen van Parker is niet zomaar een pen. In de hedendaagse wereld vol wegwerppennen is een Parker pen uniek. U voelt het meteen, alleen al door de pen in uw handen te houden; dit is een bijzondere pen. U schrijft gemakkelijker, beter en vaker met een Parker. Zeker voor iemand die nogal eens wat opschrijft is een dergelijke pen een prachtig aandenken aan een leuke periode. Maar even zo goed geeft u het gewoon als verjaardagscadeau.

Parker al sinds 1888 producent van schrijfgerei

Parker is fabrikant van schrijfgerei en dat al sinds 1888. Tegenwoordig wordt de Parker gemaakt in landen als Amerika, Engeland, Canada, Denemarken, Mexico en Argentinië, om er maar een paar te noemen. Hiermee wordt de populariteit van de Parker nog maar eens weer aangetoond. De pennen zijn er in tal van verschillende uitvoeringen geweest, tegenwoordig ziet u specifiek nog de Parker Vector, de Parker Sonnet, de Parker Duofold en de Parker pen Jotter. Om met die laatste te beginnen, dit is inderdaad de wereldberoemde balpen die al sinds 1954 in productie is.

Zelfs als Parker vulpotlood verkrijgbaar

De Jotter is er ook in vulpen uitvoering en zelfs in vulpotlood. De Vector is er als vulpen, rollerball, balpen en vulpotlood. Dat terwijl de Sonnet een meer moderne of klassieke vormgeving heeft en daardoor ook ietsje duurder in aanschaf is. De duurste Parker pen in deze rij is de Parker Duofold. Dit is een pen uit de jaren twintig die in 1988 opnieuw uitgebracht werd naar aanleiding van het eeuwfeest van producent Parker.

Geef de pen nog iets extra met een gegraveerde tekst

Wilt u de pen nog iets extra’s geven, denk dan eens aan een gravure. Ook, of beter: juist, een Parker pen leent zich hier uitstekend voor. Denk goed na over de tekst en zoek een specialist die dit voor u kan verzorgen. U heeft immers een specialist nodig als u het beste resultaat wilt. U kunt er bij een Parker pen rollerball vanuit gaan dat er ruimte is voor maximaal twee regels met tekst en dat er altijd gecentreerd gegraveerd wordt. Daarnaast kunt u ook denken aan het ingraveren van Cross pennen. Een pen van Parker met inscriptie is een cadeau waar “U” tegen gezegd kan worden. Iedereen kent de waarde van een pen van Parker. Dit is een pen die bewezen fijner in de hand ligt, duurzaam is en iedereen ineens beter kan laten schrijven. Met een Parker pen van goud koopt u echt iets bijzonders, helemaal als u besluit de pen te laten graveren.