Wedden op sport kan een behoorlijk spannende bezigheid zijn. Je kijkt niet alleen als liefhebber naar de wedstrijd, maar ook met eigen belang. Het zou natuurlijk mooi zijn wanneer jouw voorspelling klopt. Maak kennis met het begrip wedkantoren en de scala aan mogelijkheden binnen de industrie van het wedden. Zo hoef jij je enkel te focussen op het winnen van de weddenschap.

Wedkantoren, zijn de plekken om te wedden.

Inzetten op sportwedstrijden doe je bij een wedkantoor. Bij Nederlands grootste wedkantoor kun jij jouw voorspelling op sportwedstrijden en evenementen doen via de website, app of een van de vele fysieke verkooppunten. Tegenwoordig kun je ook wedden bij het gros van de online aanbieders van kansspelen. Voordeel is dat deze vaak betere quoteringen aanbieden dan Nederlands grootste wedkantoor. Onderzoek dus vooraf welke aanbieder voor jou het gunstigst is om jouw weddenschap af te sluiten, zo vergroot je zelf alvast de kans op een hogere winst.

Live wedden

Naast vooraf inzetten is het mogelijk om live te wedden. Je zet dan in terwijl een wedstrijd al bezig is. Heb je bijvoorbeeld geld ingezet op twee goals voor team geel, maar wordt in het verloop van de wedstrijd al twee keer gescoord door geel? Dan is de kans vrij groot dat er in het restant van de wedstrijd nog meer goals worden gemaakt door team geel. Live wedden maakt het mogelijk tijdens een wedstrijd jouw weddenschap aan te passen en direct een nieuwe voorspelling te plaatsen.

Behoud de regie

Wedden op sport kent ook voordelen, zeker door de mogelijkheden die het live wedden met zich meebrengt. Zo is er een cash-out optie. Met deze optie heb je de kans een weddenschap nog voor het laatste fluitsignaal te stoppen. Stel je hebt ingezet op winst voor team blauw en het ziet ernaar uit dat team rood toch nog gaat winnen, dan kun je op dat moment de weddenschap stoppen en je mogelijke winst nemen. Risico is dat je een hogere quotering misloopt, maar voordeel is dat je zelf de touwtje in handen houdt over je inzet op sportweddenschappen.